Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Mantelzorgcafé Mei

Bewegen en Ontspannen in de Maashorst

Op 28, 30 en 31 mei bent u van harte welkom op het Mantelzorgcafé. Met informatie over de natuur en de natuurwaarden van de Maashorst. De presentaties geven een goed beeld van diverse ontspanningsactiviteiten.


Foto’s en Film

Wat mag u verwachten? Foto’s van mooie en historische plekjes. In de film worden die plekjes bezocht door een aantal dorpsgenoten. Zij vertellen u hoe zij recreëren en zich ontspannen in de natuur.
De film is speciaal gemaakt voor het Mantelzorgcafé en tot stand gekomen dank zij de medewerking van meer dan 25 vrijwilligers, met en zonder beperkingen. De verfilming gebeurde door Landerd TV. De vrijwilligers hebben belangeloos hun medewerking hieraan verleend.

Welkom

bij dit mantelzorgcafé, ook al bent u geen mantelzorger.
De professionals in de zorg willen we tijdens dit mantelzorgcafé graag ontmoeten.

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

 

Bekijk de Flyer.

U bent welkom op


  • Maandag 28 mei - 19.30-21.30 uur - Ontmoetingscentrum “Onder de Linde” Schaijk
  • Woensdag 30 mei - 14.00-16.00 uur - Dorpshuis “De Garf” Zeeland
  • Donderdag 31 mei - 14.00-16.00 uur -  Ontmoetingscentrum “De Babbelaer” Reek

Mocht u hulp nodig hebben om mantelzorgvervanging te regelen, neem dan contact op met de zorgcoöperatie in uw woonplaats.

Indrukwekkende voorlichtingsavond over kanker

Beste allemaal,

 Komende woensdag 18 april wordt er een interessante voorlichtingsavond over kanker gegeven in Ambianz in Zeeland. 

Dit gebeurt in het kader van de samenloop voor hoop, die in juni in Zeeland plaats gaat vinden. Er wordt een presentatie gegeven door gepensioneerd huisarts Carel Otten. Hij vertelt in duidelijke en heldere taal wat nu eigenlijk kanker is, hoe het ontstaat en waarom dit een ziekte is, die we nog altijd niet onder controle hebben. Naast de presentatie zullen er een aantal wanden zijn, die met duidelijke posters en foto’s verschillende aspecten van deze ziekte belichten. Maag-Darm-Lever arts Dr. Ruud Schrauwen en een verpleegkundig specialist oncologie uit Ziekenhuis Bernhoven zullen er zijn om eventuele vragen van de bezoekers te beantwoorden. Dit alles wordt opgeluisterd door een stukje muziek door Annelieke Merx.

Het is een interessante avond voor iedereen die meer over kanker wil weten, of er in zijn of haar omgeving mee te maken heeft.

De avond begint met koffie en thee om 19.30 uur. De presentatie zal om 20.00 uur starten.

Aanmelden  is niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan door een mail te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 18 april
bij Ambianz Kerkstraat 60a in Zeeland.

De toegang is gratis.
De deuren gaan open om 19.30 uur De presenta e start om 20.00 uur.

Bekijk de flyer.