Buurtbus Landers ZCS zoekt chaffeurs

Beste mensen,

Met de Buurtbus gaat het goed, heel goed zelfs. Toen we 1 januari 2016 echt van start gingen was het de bedoeling om zo’n 600 passagiers per maand gaan te vervoeren tegen het einde van 2017.

We hoeven ons over het bereiken van dat doel geen zorgen te maken, want dat hebben we nu al ruimschoots bereikt. In maart hebben we 689 passagiers vervoerd, wat een compliment waard is voor onze chauffeurs. Je kunt als organisatie nog zo veel willen, maar succes boek je alleen als je team daar helemaal achter staat en zich daar voor meer dan 100% voor inzet.

Uit alles blijkt dat onze chauffeurs zich niet alleen betrokken voelen, maar het ook leuk vinden om de bus te rijden en mensen van allerlei aard van dienst te zijn. Ze kunnen echter niet alles, en daar zit een moeilijkheid. Enkele leden van het team zijn ziek, waarvan sommige ernstig. Dat betekent dat hun inzet door anderen niet alleen tijdelijk, maar misschien zelfs voor goed moet worden opgevangen. Tot nu toe lukt dat prima, maar het zou heel fijn zijn als we wat meer ruimte zouden hebben.

Vandaar de vraag: Ben je gezond van lijf en leden, nog geen 78 jaar en heb je een ochtend of een middag (alle twee mag natuurlijk ook) tijd die je graag nuttig en leuk wil besteden, neem dan alsjeblieft contact op met onze coördinator Ton van Hees – 0486 46 02 85.

We kunnen uitbreiding van ons team met een paar nieuwe vrouwen en mannen heel goed gebruiken.

We hopen gauw wat te mogen horen. Bestuur Buurtbus Landerd 

Deel dit bericht

Scroll naar boven