Creatieve middag elke vrijdag in ‘Onder de Linde’ van 14:00 tot 16:00uur

‘Soms vergeten we de koffie gewoon’

Elke vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur is er een creatieve middag bij Onder de Linde aan het Hofke 2, voor alle inwoners van Schaijk. 

Elke vrijdagmiddag creatief bezig zijn met wat je leuk vindt. Daar kijk ik naar uit, zegt Kea. Soms tekenen of kleuren we mandela’s of maken we eigen werk. Dan zegt Nellie, ‘dit heb ik wat teveel kleur gegeven vind je niet?’ Je kunt er nog een ander kleurtje bij doen, zegt Kea. Je voelt je hier welkom en er is tijd voor je. De gastvrouwen zorgen voor een kopje koffie of thee, maar soms hebben we het zo druk dat we de koffie gewoon vergeten.. Erg leuk dat er regelmatig iets anders wordt aangeboden zoals beschilderen van keramiek onder begeleiding van Josje Cornelissen of houtbewerking onder leiding van Thijs Rijnen. Ik ben trots op het vogelhuisje dat ik heb gemaakt, zeg Kea. Ik had nog nooit getimmerd en nu hangt het op een mooi plekje in mijn tuin.

Aan deelname aan de creatieve middag zijn geen kosten verbonden en is voor iedereen uit Schaijk toegankelijk. Ook mensen met lichte geheugenproblemen of niet- aangeboren hersenletsel zijn welkom. De gastvrouw belt soms om mensen te herinneren dat het vrijdag is en dat werkt. En wat vinden jullie van m’n schilderwerkje, oh mooi, heel mooi roepen Helma, Gerda en Nellie.

Deel dit bericht

Scroll naar boven