De heupen los bij dansen met begeleiding bij ‘Onder de Linden’

Op woensdag 18 januari jl. was de eerste dansavond voor inwoners van Schaijk en hun mantelzorgers of begeleiders. De dansavonden zijn bedoeld voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en hun begeleider of mantelzorger. En vinden maandelijk in ontmoetingscentrum ‘Onder de Linde’ plaats. 

Een gezellig gebeuren met deze keer muzikale ondersteuning van Gerard Kol. Er werd zichtbaar genoten en voor wie moe was kon uit volle borst meegezongen worden met de muziek van vroeger. Naast de gezellige sfeer en een dansje werd er ook voor een hapje en drankje gezorgd. 

De dansavonden worden in samenwerking met ‘woon-zorglocatie Vierhoven’ en de ‘Zorgcoöperatie Schaijk’ georganiseerd. Mantelzorgers en begeleiders zijn welkom en mocht u gehaald en gebracht willen worden, dan kan vervoer geregeld worden. Voorop staat dat ieder met een glimlach weer naar huis gaat.

De volgende dansavonden zijn gepland op woensdagavond 15 februari as. en 15 maart as. van 19 tot 20.30 uur. Ontmoetingscentrum ‘Onder de Linde’ is gelegen aan het Hofke 2 in Schaijk. Aan deelname aan de dansavonden zijn geen kosten verbonden, vooraf aanmelden is wel wenselijk.

Heeft u vragen, wilt u zich opgeven of vervoer naar de dansavond regelen? Stuur dan een mail naar wijkverpleegkundige@zorgcooperatieschaijk.nl of bellen met Hilda de Jongh, wijkverpleegkundige Zorgcoöperatie Schaijk, tel 06 30104816.

Deel dit bericht

Scroll naar boven