Rummikub en ontmoeting mantelzorgers

Iedere tweede woensdagmiddag van de maand zijn mantelzorgers met hun partner of voor wie zij zorg dragen welkom bij Onder de Linde in Schaijk. Om elkaar te ontmoeten en rummicub te spelen. 
Mantelzorgen voor een partner of naaste doe je met liefde en vaak 7 dagen per week. En dat is zwaar. Een aantal mantelzorgers gaven tijdens een ontmoetingsmiddag aan behoefte te hebben om samen een activiteit te doen. Ontspanning en plezier waren voorwaarde en zo werd het idee geboren. 
Bent je mantelzorger en heb je behoefte om andere mantelzorgers te ontmoeten, dan ben je iedere tweede woensdag van de maand om 14 uur welkom. 
Je kunt rekenen op een warm ontvangst van de gastvrouwen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig. De volgende middag is op 10 mei om 14 uur bij ‘ Onder de Linde’,  gelegen aan het Hofke 2 in Schaijk.
Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met Hilda de Jongh, wijkverpleegkundige Zorgcoöperatie Schaijk via: wijkverpleegkundige@zorgcooperatieschaijk.nl of tel. 0630104816

Deel dit bericht

Scroll naar boven