Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Diensten

Klussendienst

Speciaal voor de (zorgbehoevende) inwoners van Schaijk is door de vereniging Zorgcoöperatie Schaijk een klussendienst in het leven geroepen om kleine klusjes te doen in en om het huis. Vooropgesteld moet worden dat de klussendienst GEEN onderhoudsdienst is. Bij “klusjes” dient te worden gedacht aan het repareren van bijvoorbeeld een lekkende kraan, kapotte verlichting en het verhelpen van kleine mankementjes en kleine verstelwerkzaamheden aan kleding. De nadruk ligt op klein. Het is niet de bedoeling van de dienst om tuinonderhoud te plegen, verbouwingen te doen of terrassen en opritten aan te leggen. De klussendienst is in principe gratis voor alle inwoners van Schaijk. Moeten er ten behoeve van de klus materialen aangeschaft worden, dan komen deze voor rekening van de aanvrager.

Als u een klusje heeft voor deze dienst dan dient u zich aan te melden bij de coördinator*. Deze zal met u een afspraak maken om te bezien of deze klus door de klussendienst van de Zorgcoöperatie Schaijk gedaan kan worden en eventueel een vervolgafspraak maken. Indien de klus niet door de klussendienst kan worden verricht, zal de coördinator indien wenselijk bemiddelen in het vervolgtraject.


Coördinator:

Piet Geurts van Kessel
Tel: 0651575114
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*U kunt zich ook aanmelden tijdens openingsuren in het ontmoetingscentrum “Onder de Linde”, de aanwezige gastvrouw of gastheer geeft uw melding door aan één van de coördinatoren.

De klussendienst is een onderdeel van de dienstverlening van de vereniging Zorgcoöperatie Schaijk.
Voor informatie en lidmaatschap of het aanmelden als vrijwilliger: secretariaat van de vereniging Zorgcoöperatie Schaijk: