Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Preventiewerker jeugd

Binnen de Gemeente Landerd ben ik met ingang van 1 januari 2017 aan het werk als Preventiewerker Jeugd. Inmiddels ben ik nu een paar maanden binnen Schaijk actief. Nog steeds is de Preventiewerker Jeugd een nieuw te vormen functie binnen Landerd. Hoe deze gevormd wordt is vooral afhankelijk van de input die ik krijg van jou als inwoner van Schaijk.

Samen met jou als inwoner, de zorgcoöperaties, wijkverpleegkundigen, scholen, buurtsportcoaches en diverse organisaties die met kinderen en jongeren te maken hebben wil ik kijken wat er leeft in de dorpen, waar er signalen zijn en hoe deze samen opgepakt kunnen worden. Dit kan een individuele vraag zijn; iemand met een vraag over opvoeden en opgroeien, maar er kunnen ook problemen of signalen opgepakt worden die breder zijn en meer kinderen, gezinnen en jongeren aangaan. Belangrijk uitgangspunt voor mij is dat we elkaar helpen en ondersteunen, er zijn voor elkaar.

Ik kan ondersteunen bij lichte (enkelvoudige) vraagstukken en indien nodig de schakel vormen voor moeilijkere vragen, bijvoorbeeld naar professionele hulp. Ik kan me voorstellen dat wij elkaar kunnen versterken op het gebied van preventie, waarbij mijn aandacht vooral uitgaat naar de jeugdigen (0 tot 23 jaar) binnen Landerd.

Af en toe ben ik te vinden bij ‘Onder de Linde’, het ontmoetingscentrum van de Zorgcoöperatie, maar wil je een keer kennismaken of heb je een vraag, neem dan liever per mail of telefonisch contact op.

Groetjes,

Tobias Jubbega

0640091083

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.