Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Kunnen we ze missen: de zorgcoöperaties en de buurtbus

 

De twaalfde editie van het televisieprogramma LANDERD ACTIEF, een programma onder auspiciën van de LanderdPas, heeft als titel: "Kunnen we ze missen?"

"Ze" slaat op de 3 zorgcoöperaties die Landerd binnen haar grenzen heeft én op de buurtbus die inmiddels al 2 jaar lang Schaijk, Reek en Zeeland verbindt met het ziekenhuis in Uden.

Wat is er in de afgelopen jaren bereikt door de zorgcoöperaties, wat hebben ze te bieden en hoe onmisbaar zijn ze intussen. Om een antwoord op deze vragen te krijgen, schuiven de voorzitters van de drie coöperaties aan bij Landerd Actief, te weten Bianca Verkuijlen, Harrie van Dongen en Egbert van Hout.

2 jaar geleden is de buurtbus ingesteld. Marijke en Ton van Hees vertellen in de uitzending hoe het met de buurtbus gesteld is en of we nog zonder ze kunnen.

Voor de muzikale omlijsting zorgt violist Babash Azeri en uitzending wordt opgenomen in het Ontmoetingscentrum de Babbelaer in Reek.

De uitzending van Landerd Actief is te zien van zondag 19 november tot en met vrijdag 24 november om 12.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Nadien zijn de uitzendingen nog te zien op www.Landerd-tv.nl , onderdeel uitzending gemist. Landerd TV zendt uit op Ziggo kanaal 44 digitaal en analoog op kanaal 22+/frequentie 480.000. Verder op TRINED kanaal 515 en TELFORT/KPN kanaal 1330