Vervoersdienst

De vervoersdienst is voor mensen met vervoersproblemen die ze zelf niet opgelost krijgen. Denk aan het bezoek aan een huisarts, therapie, ziekenhuis, familiebezoek een dagactiviteit van de Weijers. Incidenteel vervoer binnen een straal van 30 km vanaf Schaijk.
Er zijn een aantal vrijwilligers beschikbaar, maar we kunnen niet garanderen dat alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden.

Wat en voor wie?

  • Voor ieder inwoner in Schaijk die hulp en  assistentie nodig heeft om zoveel mogelijk zelfstandig te wonen te kunnen blijven functioneren
  • Heeft ook een sociaal karakter contact tussen de vrijwilliger en cliënt

Hoe gaat het in zijn werk?

Heeft u vervoer nodig en u kunt echt niet in uw omgeving hulp vinden dan kunt contact opnemen met de betreffende coördinator.

  • Neem contact op met de coördinator. Die probeert dat in overleg met de vrager en de mogelijke vrijwilliger te regelen.
  • Neem contact op en bel de Zorgcoöperatie Onder de Linde tijdens de openingsuren. De aanwezige gastvrouw- of heer zal  u vraag doorverwijzen.

Coördinator
Ben Spierings
Telefoon: 0646453391
Ben regelt het vervoer (structureel) binnen Schaijk.

Voor losse ritten kan men contact opnemen met:
Ans van Dorst
Telefoon: 0612163826

Wat kost het?

  • Binnen de gemeentegrens Schaijk: 2,50 euro  per rit.
  • Voor verdere vervoer ritten 0,30 eurocent per kilometer.
  • Contant aan de bestuurder afrekenen.

Alle diensten

Speciaal voor de zorgbehoevende inwoners van Schaijk is een klussendienst voor kleine klusjes in en om het huis.

De bezoekdienst zorgt ervoor dat mensen die eenzaam zijn of slecht van huis kunnen van tijd tot tijd bezoek ontvangen.

De vervoersdienst zorgt ervoor dat mensen met een mobiliteitsprobleem toch op hun bestemming kunnen komen.

 Vrijwilligers zijn bereid om met en voor diegenen die dat niet helemaal zelfstandig kunnen, boodschappen te doen.

De zorgcoöperatie heeft de beschikking over een duofiets. Deze duo-fiets kan door zowel leden als niet-leden gehuurd worden. Samen genieten van een mooie fietstocht in de natuur, uw zorgcoöperatie maakt het mogelijk!

Mantelzorgcafé

Aan alle inwoners van Landerd bieden we dit programma aan. Jong of oud, wel of geen mantelzorger. U bent vrij om de plaats van de themabijeenkomsten te kiezen, ongeacht uw woonplaats. Deelname is gratis.

Lijn 254 rijdt de route van het centrum Schaijk, via Reek en Zeeland, richting ziekenhuis Bernhoven met als eindpunt het ziekenhuis. Betalen kan met de OV-chipkaart of door het kopen van een dagkaart bij de chauffeur.

Scroll naar boven