Ontdekken

Bezoek één van onze themabijeenkomsten, neem deel aan een activiteit of maak vrienden bij ‘Onder de Linde‘.

Wandelen mensen met geheugenproblemen

Gezamenlijk wandelen, elke eerste woensdag van de maand, van 10.30 tot 12.00 uur.

Wandelgroep Schaijk

In de zomerperiode verzorgen wij wandel- en beweeglessen voor alle senioren in Schaijk. Iedere deelnemer kan bewegen op zijn of haar eigen niveau!

Themabijeenkomsten

Regelmatig organiseren we themabijeenkomsten over bijvoorbeeld drugsgebruik, rouwverwerking, mantelzorg en dementie.

Preventiemedewerker

Tobias werkt in Schaijk als preventiewerker Jeugd voor de jeugd en jongeren tot 23 jaar. Tobias biedt een luisterend oor en denkt graag met je mee.

Repaircafe Schaijk

In Dorpshuis de Phoenix 2.0, op woensdagmorgen in de oneven weken tussen 10.00 en 12.00 uur, U kunt u gratis laten helpen bij alle mogelijke reparaties.

Iedere inwoner van Schaijk met behoefte aan gezelschap, jong of oud, is tijdens de openingsuren welkom in ontmoetingscentrum ‘Onder de Linde’.

De weg vinden in het doolhof van sociale voorzieningen, wetten, regelingen, formulieren en instellingen is niet altijd makkelijk. ONS Welzijn sociaal raadsliedenwerk biedt sociaal-juridisch advies, hulp en bemiddeling.

Op de website van de huisartsen praktijk kunt u alle informatie vinden over onder andere de telefonische bereikbaarheid, openingstijden, afspraken maken, telefonisch spreekuur en avond-, nacht- en weekenddiensten.

Via de knop Ziekenhuis Bernhoven vind je alle relevante informatie over het ziekenhuis. Op websites van BrabantZorg, Pantein en Ons Welzijn vindt u informatie over zorg, wonen en welzijn. Klik op een van de logo’s om naar de website te gaan. Door de samenwerking met huisartsen en onder andere onze zorgcoöperatie zijn zij in staat de zorg en service te bieden die het beste bij u past.

Scroll naar boven