Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Ontmoetingscentrum Onder de Linde

Welkom is iedere inwoner van Schaijk, met of zonder beperking, jong of oud, die behoefte heeft aan gezelschap, een praatje of contact wil met lotgenoten, in het ontmoetingscentrum “Onder de Linde” aan het Hofke 2 in Schaijk. De plek waar dit, tijdens de openingsuren, mogelijk wordt gemaakt.

Alleen of samen met uw partner, familie, mantelzorger of vrienden. U bepaalt zelf wat u er wilt doen: de krant lezen onder het genot van een kopje koffie of thee dat u wordt aangereikt  door de altijd aanwezige gastvrouwen of heren, informatie opzoeken in het informatiepunt, op de computer en/of een afspraak maken met één van onze ouderenadviseurs. U kunt ook gezamenlijk de lunch bereiden (altijd op zondag) en gebruiken, een spelletje spelen of een activiteit organiseren of bijwonen. U kunt u inzetten voor andere mensen, met een beperking of die eenzaam zijn, door hen op weg te helpen met uw kennis en ervaringen. In het ontmoetingscentrum kunt u samen zijn zonder voorwaarden.

De openingstijden zijn:

Maandag: Gesloten.
Dinsdag: 10.00 tot 16.00 uur. 
Woensdag: 10.00 tot 13.00 uur. 
Donderdag: 10.00 tot 16.00 uur. 
Vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur. 
Zaterdag: 11.00 tot 14.00 uur. 
Zondag: 10.30 tot 13.00 uur.

Lunch >> 1ste zondag van de maand 
Samen koken samen eten >> 2de woensdag van de maand (vanaf 16.00 uur) 
Eenvoudige lunch >> Laatste vrijdag van de maand 

Telefoonnummer Ontmoetings Centrum "Onder de Linde" : 0486-436380


Misschien voelt u zich aangesproken om als gastvrouw of gastheer uw diensten aan te bieden. Meldt u zich dan aan bij de coördinator of bij het secretariaat van de zorgcoöperatie.

Het ontmoetingscentrum is een onderdeel van de dienstverlening van de vereniging Zorgcoöperatie Schaijk. Voor informatie en lidmaatschap of het aanmelden als vrijwilliger: secretariaat van de vereniging Zorgcoöperatie Schaijk. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres: 

Zorgcoöperatie Schaijk

Het Hofke 2

5374HE Schaijk.

onderdelinde
ontmoetingscentrum-
onderdelinde
onderdelinde
ontmoetingscentrum-
onderdelinde
onderdelinde
ontmoetingscentrum-